LeoVegas Odds

Test av LeoVegas Odds


  • 300 kr gratisspill
  • Live stream


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no


  • 100 % boosted win
  • Tippelag


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no

LeoVegas Odds

LeoVegas Odds er en av de største og mest kjente blant norske bettingsider. De har i lengre tid tilbudt høy odds og kampanjer med gratisbet og mye mer. Med lisens fra MGA er det også en trygg bettingside på nettet. Sammen med odds på nett finner du slots og live casino.

Bettingbonus

Til ditt første innskudd får du 100 % oddsbonus opptil 500 kr. Denne oddsbonusen har et omsetninskrav på Xx med minst 1,X i odds på ditt spill med oddsbonus.

Oddskampanjer

LeoVegas Odds har ofte kampanjer hvor du kan sikre deg gratisbet. I tillegg har LeoVegas et lojalitetsprogram hvor du tjener poeng på ditt oddsspill som du kan bruke på konkurranser eller bli med i VIP spiller programmet.

Utvalg av Odds på nett

Med odds og spill fra SBTech har du tilgang til et utrolig utvalg av odds på nett samtidig som du har alle live oppdateringer som trengs for å være oppdatert på kampene du har spilt på.

Odds på mobilen

Mobil odds på LeoVegas gir deg enkel tilgang til å plassere dine oddsbet når og hvor som helst. Nettsiden er lett å finne frem på og det er stor brukervennlighet på LeoVegas mobil odds.

Support & praktisk info

LeoVegas er en bettingside som har norsk support tilgjengelig døgnet rundt på live chat og mail. Du har også alle typer innskudd og uttaksmetoder tilgjengelig, som VISA, MasterCard, Paysafecard, bankoverføring og eWallets.

Oppsummering

LeoVegas er en god norsk bettingside som gir deg tilgang til høy odds og et stort utvalg av odds på nett og mobil. Du finner ofte kampanjer hvor du kan sikre deg gratisbets.