Om oss

odds-bonus.info er først og fremst din tippeside. Vi som står bak nettsiden odds-bonus.info har jobbet for casinoer og bettingsider og på den måten har vi fått god oversikt over det som er verdt å vite. Det vil vi dele med deg!

Om oss

Skal vi si noe kort om oss må vi nevne at en av fordelene vi har er nettopp innsikten i bettingindustrien. Med flere års erfaring kjenner vi til de beste bettingsidene på nett. Vi kjenner de både som konkurrenter, men også fra innsiden. Denne kunnskapen kan du selvsagt dra nytte av. Det vil definitivt gi deg fordeler når du skal plassere spill på oddsen i dag. Vi står også bak nettsiden Gratis Spilleautomater På Nett.

Kunnskap

Det er ikke bare kunnskap om bettingsidene vi har mye av. Selv om du vil finne mest av dette og det er kanskje noe av det viktigste du kan ta med deg. På din tippeside odds-bonus.info vil du finne de beste bettingbonusene, de beste oddskampanjene og de beste spillene. Vi legger fortløpende ut nyheter om det som er verdt å vite. Med oversikten du får fra din tippeside blir det enklere for deg å ta del i de beste tilbudene og få mer å spille for. Det vil igjen gjøre det lettere for deg å tjene penger på odds. Vi har også utviklet en matematisk modell som vi bruker når vi skal spille odds på nett. Her vil vi gi ut våre tippetips så snart de er klare, og du kan bruke disse når du skal plassere dine bets.

Forbedringer & Forslag

Dersom du har ideer om hvordan din tippeside kan bli bedre tar vi gjerne imot innspill. Det kan være du har funnet en ny bettingside som har en utrolig oddsbonus, eller kanskje en bettingside som ofte har de beste bettingkampanjene. Bruk skjemaet du finner på Grumpy Boo Affiliation og send inn dine forslag til hvordan din tippeside kan bli bedre!