Ansvarlig spill

Alt pengespill er forbundet med en risiko, og det gjør det viktig å ha et ansvarlig spill. Alle våre samarbeidende bettingsider tilbyr ulike verktøy som gjør det sikkert å spille på nett. Ved å ta forhåndsregler kan man forhindre potensielle problemer med odds på nett. Vi anbefaler på det sterkeste å bruke disse verktøyene. Odds på nett er først og fremst for underholdning, og da bør det være i trygge rammer.

Sett spillegrenser

Ved å sette opp spillegrenser har man en god teknisk løsning som kan forhindre at det utvikler seg spilleproblemer. Disse gjør det enkelt å følge et spillebudsjett og sørger for at man ikke bruker mer penger enn man har råd til på betting.

Innskuddsgrense

En innskuddsgrense er den mest vanlige spillegrensen. Dette er en grense som bestemmer hvor mye penger du kan sette inn på spillekontoen over en gitt periode. Som regel gir bettingsiden deg mulighet til å velge både tidsrom og sum selv. Det gir deg mulighet til å tilpasse grensen for ditt oddsspill.

Omsetningsgrense

Omsetingsgrensen skiller seg fra innskuddsgrensen ved at denne setter en grense for hvor mye du kan omsette i løpet av en gitt periode. Du kan selv velge hvor lang eller kort tidsperioden skal være, og du kan selv sette en sum som vil gi et øvre tak på hvor mye du kan spille i løpet av perioden.

Ta en pause fra betting på nett

I blant kan det være at økonomien er trangere enn vanlig, og da bør man fokusere på å betale regninger og husleie fremfor betting på nett. Dersom du kommer over en slik periode, eller at du kanskje føler at spillingen tar for mye tid, ikke er morsom lengre, kan du stenge spillekontoen din midlertidig. Ofte lar bettingsiden din deg selv bestemme hvor lenge denne perioden skal være.

Spilleproblemer

Er du usikker på om du eller noen du kjenner kan ha spilleproblemer gjelder det å søke hjelp så raskt som mulig. Det finnes flere organisasjoner som har lang erfaring med å tilby hjelp til personer med spilleproblemer:
Hjelpelinjen:
www.hjelpelinjen.no
Spillavhengighet Norge:
www.spillavhengighet.no