gjøre innskudd på bettingsider Betalingsløsninger for nettodds
Nyheter

Betalingsløsninger for nettodds

Med betalingssperrer kan det være vanskelig å gjøre innskudd på bettingsider. Her har du den fulle oversikten over betalingsløsninger for nettodds.

Betalingsløsninger for nettodds

Det føles nok som en evighet siden det var enkelt å gjøre innskudd for å spille odds på nett. Skrill, Neteller og Paysafe var enkle betalingsløsninger som gjorde det mulig å sette inn penger enkelt og få ut gevinster raskt. Norske politikere satte raskt en stopper for dette ved at de påla sperrer på betalingene. Likevel, de klarte ikke å få dette helt til. Det er fortsatt mulig å gjøre innskudd på bettingsider, og det er enkelt om du bare kjenner til de tilgjengelige betalingsmetodene.

Her skal vi gå gjennom de ulike metodene som kan brukes til å gjøre innskudd på bettingsider i Norge. Vi viser deg også hvilke oddssider du kan brukes disse betalingsmetodene på. Dermed kan du igjen spille på lovlige bettingsider i Norge. Kanskje du også kan sikre deg en stor oddsbonus!


  • 300 kr gratisspill
  • Live stream


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no


  • 100 % boosted win
  • Tippelag


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no

VISA

Norske banker er pålagt å sperre transaksjoner som går mellom norske spillere og bettingsider, men det finnes løsninger som gjør at du fortsatt kan bruke VISA på bettingsider. Bettingsidene bruker nemlig en betalingsformidler. Betalingsformidleren mottar overføringen fra den norske banker og sender det videre til bettingsiden. Dermed kan ikke banken se at betalingen går til en bettingside, og vil derfor heller ikke sperre overføringen.

En fordel med VISA er at overføringen skjer umiddelbart, i tillegg er betalingsmetoden godkjent for odds bonus på de aller fleste bettingsider i Norge. Det minste innskuddet du kan gjøre med denne metoden pleier å være 100 kr. En ulempe med denne betalingsmetoden er at det ofte kommer et gebyr på overføringen. Hvor stort gebyret er avhenger av hvilken bettingside, og vi anbefaler å sjekke ut dette før du gjøre innskudd slik at du får mest mulig å spille for.

MasterCard

Det er mange bettingsider som bruker betalingsformidlere, og på den måten kan du gjøre innskudd med MasterCard på samme måte som med VISA. Men, slik vi ser det er det en ulempe med MasterCard, og det er at du ikke kan ta ut gevinster til denne betalingsmetoden for oddssider på nett. Det er også ofte gebyr på transaksjoner med MasterCard på bettingsider, og igjen er det viktig å finne en oddsside som tar et lavt gebyr dersom du vil bruke denne metoden.

Revolut

Revolut er en neobank, og har mye til felles med Skrill og Neteller. Akkurat dette er nok en av grunnene til at denne betalingsmetoden for oddssider har blitt så populær. Forskjellen er at du får et eget kontonummer, noe som gjør at Revolut er mer lik en vanlig bankkonto enn Skrill og Neteller. Du kan også få et VISA og MasterCard tilknyttet kontoen din, og det er dette du bruker til å gjøre innskudd på oddssider.

Neosurf

Neosurf tilsvarer Paysafe, og dette er forhåndsbetalte gavekort som du kan kjøpe på nett og bruke til å gjøre innskudd på bettingsider. Du kan kjøpe Neosurf på dundle.com. Ikke overraskende har denne betalingsløsningen for oddssider blitt veldig populær. Ulempen er at du ikke kan gjøre uttak med denne metoden. Dersom du vinner på oddsen må du derfor ha en annen betalingsløsning tilgjengelig i tillegg til Neosurf. En viktig fordel er at det er mange bettingsider som lar deg bruke denne metoden til innskudd.

Jeton

Jeton er en perfekt løsning dersom du likte å bruke Skrill og Neteller for å sette inn penger på spillekontoen. Dette er en eWallet som i praksis fungerer helt likt, men den er bedre tilpasset bruk på mobil. Slik vi ser det, er dette en stor fordel og sikrer bedre brukervennlighet. Du kan laste ned appen til iOS og Android.

Astropay

Astropay var lenge en populær betalingsmetode i Canada, og nå har selskapet også åpnet opp for at norske spillere kan bruke denne metoden til å gjøre innskudd på bettingsider. Dette er også en løsning som har mye til felles med Skrill og Neteller, blant annet får du lynraske uttak av gevinster. Det har gjort at denne betalingsmetoden har blitt veldig populær blant norske spillere.

Luxon

Luxon eller LuxonPay er en ny eWallet som er utviklet for mobil. Appen kan lastes ned til alle telefoner, og passer spesielt godt dersom du foretrekker å spille odds på mobil. Med denne betalingsløsningen for bettingsider kan du gjøre trygge og raske innskudd for å spille odds på nett. Uttak av gevinster går også raskt med denne metoden. Det betyr at dette er en av de bedre løsningene du kan bruke når du vil spille nettodds.

Bitcoin

Enkelte bettingsider har begynt å godta kryptovaluta, og det er uten tvil Bitcoin som er mest utbredt. Dette er en betalingsmetode som lar deg gjøre umiddelbare innskudd, men det krever ofte at du er litt teknisk av deg. En ulempe er at du må kjøpe Bitcoin før du kan gjøre innskudd. Det kan dermed ta litt lengre tid å komme i gang med mindre du allerede eier kryptovaluta.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *