NBA stream på nett og oddsboost

NBA stream på nett og oddsboost

Vinn ekstra mye med oddsboost og se NBA stream på nett med Unibet TV på søndagene fremover.

NBA Stream

At Unibet TV er en veldig god tjeneste for norske nettspillere er velkjent. Ved å ha en aktiv spillerkonto på Unibet kan du få tilgang til fotballstream, ishockey stream og NBA Stream på nett. En aktiv spillerkonto får du når du setter inn 100 kr eller mer. Sammenlignet med abonnementer på streamingtjenester eller tv-kanaler som viser sport er Unibet TV en veldig rimelig og god tjeneste. Hundrelappen du setter inn kan du selvsagt bruke til å spille odds med, noe som i praksis gjør at du kan se basket på nett gratis.

Oddsboost

Hver uke blir det plukket ut en kamp i grunnspillet hvor du kan sikre deg 25 % gevinstboost på live odds. Maks innsats på livespillet er 250 kr og 10000 kr er maksgevinsten. Minste kvalifiserte odds på kupongen er 1,40. Det gjør at det blir ekstra spennende å følge med på NBA på nett fremover.

Unibet

Unibet er kjent for et veldig godt utvalg av odds på forskjellige idretter. Ikke bare har de mange idretter tilgjengelig, men de har også et veldig godt utvalg av ulike bets. Det sammen med høy odds gjør Unibet til en av de aller beste bettingsidene på nett.

Unibet er også en veldig brukervennlig bettingside hvor det er enkelt å gjøre innskudd. Dette er også en av bettingsidene hvor du får de raskeste uttakene av gevinster når du vinner. Det er en stor fordel siden du slipper lang ventetid.

Som ny spiller får du valget mellom to oddsbonuser. Omsetningskravet på disse er blant de aller laveste på markedet. Dersom du vil gjøre et lite innskudd får du 500 % ekstra å spille med når du setter inn 100 kr. Vil du ha mest mulig å spille for, kan du velge 200 % oddsbonus opptil 1000 kr.

  • Gå til www.unibet.com og åpne konto
  • Sett inn 100 kr og få 500 kr oddsbonus
  • Se NBA Stream på nett

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 + nineteen =