eSport gevinstboost eSport oddsboost på Unibet

eSport gevinstboost på Unibet

eSport har blitt det nye store når det gjelder betting. Med eSport gevinstboost blir også gevinstene større.

eSport

Høsten 2018 kunne Norsk Tipping bekrefte at de vil lansere odds på eSport i løpet av 2019. Det er ingen tvil om at dette kommer til å gjøre eSport mer tilgjengelig for enda flere. Allerede er Telenor godt involvert med sin Telenorliga.

Det har vært lange diskusjoner om eSport odds på Norsk Tipping. Grunnen til det er selvsagt at de mest populære spillene innen for eSport er skytespill. Dermed har dette blitt en vanskelig etisk problemstpilling.

Av populære spill kan vi nevne League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, eller CS:GO, og Call of Duty.

eSport betting

Norsk Tipping er langt fra noen banebryter når det gjelder eSport odds. Utenlandske bettingsider har lenge tilbudt dette. Det er flere av disse som virkelig satser. Unibet har for eksempel inngått en sponsoravtale med Astralis som er et eSportlag.

eSport gevinstboost på Unibet

Unibet tar opp jakten på å bli markedsleder når det gjelder eSport betting. Hver uke kan du nemlig få 25 % eSport gevinstboost på dine bets. Det eneste du trenger er å registrere en spillerkonto og spille på eSport odds. Og vinne da.

Som ny spiller får du også en god velkomstbonus. Du kan velge mellom 500 % oddsbonus om du setter inn 100 kr, eller 200 % oddsbonus opptil 1000 kr på ditt første innskudd. Du henter din oddsbonus her:

  • Gå til www.unibet.com og åpne konto
  • Få 500 % oddsbonus på første innskudd
  • 25 % eSport gevinstboost

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

15 − 1 =