Serieåpning i Premier League og gratisbet
Oddskampanjer

Serieåpning i Premier League og gratisbet

Det nærmer seg serieåpning i Premier League, og det betyr masse oddskampanjer og gratisbet. Gjør det klar til kick off nå.

Serieåpning i Premier League

best odds på premier league

Det starter med et smell i dag, fredag 10. august kl. 21:00 mellom Man Utd og Leicester. Deretter er helgen fylt opp med Premier League kamper. Her ser du oddsen du får når du leverer dine spille på Unibet.


  • 300 kr gratisspill
  • Live stream


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no


  • 100 % boosted win
  • Tippelag


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no

Gratisbet

I forbindelse med serieåpning i Premier League drar Unibet til med en ekstra velkomstbonus til nye spillere. Som vanlig vil du selvsagt få 200 % oddsbonus opptil 1000 kr på første innskudd, men nå får du med et 100 kr gratisbet som du kan bruke på Premier League. Det betyr at du kan sikre deg ekstra gevinster på oddsen.

250000 kr Predictor Game

Unibet drar til med flere nye oddskampanjer denne sesongen. Den første er 250000 kr Predictor Game. Dette spillet koster det ikke noe å delta i, og dersom du er alene om å gjette hvem som scorer det første målet, og når det scores i en utvalgt Premier League kamp stikker du av med hele potten. Er det flere med riktig svar vil potten bli delt. Det eneste du trenger for å delta i denne kampenjen er en spillerkonto på Unibet.

Penalty Payback

Det er delte meninger om VAR, men det kan luke ut feildømninger. Det er også kjedelig å tape bets på feil i forsvaret eller den nevnte feildømningen. Dette er noe Unibet har tatt tak i, og med Penalty Payback vil du få innsatsen opptil 1000 kr tilbake dersom du taper ditt bet på grunn av et straffespark.

Multi-Boost!

Skal du ha de virkelig store oddsgevinstene må du levere en combo. Leverer du denne på Unibet blir oddsen ekstra høy med en Multi Boost! Nå får du opptil 30 % høyere odds når du leverer inn dine combokuponger på Premier League hos Unibet.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *