Oddsbonus uten omsetningskrav

Oddsbonus uten omsetningskrav

Betser har oppgradert oddsbonusene. Nå får du oddsbonus uten omsetningskrav på Betser Odds.

Oddsbonus uten omsetningskrav

På de fleste oddsbonuser er det et omsetningskrav, noe som betyr at gevinstene du vinner er bonus som må omsettes et visst antall ganger før du kan ta ut gevinsten. Det gjør at man ofte taper oddsbonusen og ikke kan ta ut noen gevinst. Det som har blitt gjort på Betser Odds, er at de har fjernet omsetningskravet. Nå får du nemlig oddsbonus uten omsetningskrav på Betser.

Betser oddsbonus

Nye spillere på Betser får €10 oddsbonus uten omsetningskrav når de plasserer et bet på €20. Oddsbonusen betales ut som ekte penger, noe som betyr at du kan ta ut pengene når som helst. For å kvalifisere til oddsbonus uten omsetningskrav trenger du bare å plassere en bet på €20. Det er ingen minsteodds som må oppnås. Det betyr at du kan plassere et €20 bet på en skikkelig sikker kamp og få €10 oddsbonus i ekte penger som du kan ta ut når som helst. Dette våger vi nesten å kalle penger i gata.

Betser Odds

Det er ikke bare velkomstbonusen som er uten omsetningskrav. Dette gjelder nå for alle oddsbonuser på Betser Odds. Det vil si at gratisbet på No Brainer er uten omsetningskrav, og selvsagt alle andre oddsbonuser. For å hente dine oddsbonuser uten omsetningskrav trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til betser.com
  • Få oddsbonus uten omsetningskrav

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

20 − seventeen =