Daglige gratisbets

Daglige gratisbets på Unibet Odds

Med Dagens Hundrings kan du sikre deg daglige gratisbets på Unibet Odds. Les hvordan du sikrer deg dine gratisbets her.

Daglige gratisbets

Dagens hundrings er en kampanje Unibet Odds har hver eneste dag. Hver morgen vil Unibet velge ut en kamp og et bestemt marked, og vinner du ditt bet vil du motta et gratisbet på 100 kr. Det er en del småting du må gjøre for å bli med på kampanjen med daglige gratisbets, men det er raskt ordnet. Først og fremst må du følge @UnibetNorge på Twitter. Deretter må du tvitre ditt bet til @UnibetNorge, med emneknaggen #dagenshundrings. Har du tippet riktig er ditt gratisbet klart på konto innen tre dager.

Unibet Odds

Unibet Odds tilbyr flere forskjellige oddskampanjer til sine spillere. Og du kan få alt fra gratisbets til reiser til idrettsarrangementer verden over. Hver eneste dag har du mulighet til å sikre deg gratisbets og ukentlig vil det være kampanjer for de viktigste fotballkampene eller andre arrangementer. Du kan også tjene penger online ved å verve venner til Unibet. For å komme i gang og sikre deg din odds velkomstbonus på 500% og daglige gratisbets er det bare å følge denne fremgangsmåten:


18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 + ten =