Eliteserien 2018 terminliste
Nyheter

Slik blir Eliteserien 2018

Vi nærmer oss vinter og da er det på tide å bytte ut fotballskoene med langrennski. Her er vårt tips på Eliteserien 2018.

Eliteserien 2018

Det som er sikkert er at sesongen 2018 blir forlenget. Det er det flere grunner til. Først og fremst er det mye internasjonale kamper og ikke minst er det Fotball VM 2018. Eliteserien 2018 begynner 11. mars og har siste runde 25. november. Det hele avsluttes med cupfinale 1. og 2. desember 2018. Spilleplanen for Eliteserien 2018 blir offentliggjort den 19. desember og vi skal selvsagt legge ut hele listen slik at du har oversikten over når dine kamper spilles.


  • 300 kr gratisspill
  • Live stream


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no


  • 100 % boosted win
  • Tippelag


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no

Eliteserien 2017

I Eliteserien 2017 gjennstår det fortsatt 3 runder, så her er det fortsatt ganske åpent hvem som skal ned og hvem som må spille kvalifisering. Viking er dog nesten sikret nedrykk med kun 18 poeng. Over finner vi Aalesund med 26 poeng og Sogndal med 28 poeng. Både Tromsø og Kristiansund har 31 poeng, men det skiller 6 mål i forskjell. Summerer vi dette gir det stort rom for endring i plasseringene.

1. divisjon 2017

Bodø/Glimt og Start er sikret opprykk til Eliteserien neste år, uansett hvordan siste runde i 1. divisjon går. Det gikk med andre ord slik vi skrev om i «Bodø/Glimt og Start i Eliteserien 2018?». Bodø/Glimt har hatt fenomenal kontroll på serien, mens Start også har vært sterke. Sørlendingene har likevel holdt oss på pinebenken og det har lenge vært mulig for Sandnes Ulf ta Starts sikre opprykksplass.

Lagene som møtes for kvalifiseringskampene om opprykk til Eliteserien er nettopp Sandnes Ulf, Mjøndalen, Ranheim og Ull/Kisa. Ser vi på hele sesongen er Sandnes Ulf og Mjøndalen de sterkeste kandidatene til rykke opp. Men, Ull/Kisa har spilt godt i de siste kampene og har nå 4 seire på rad.

Slik blir Eliteserien 2018

Bodø/Glimt og Start er som nevnt sikret opprykk. Viking skal etter alle solemerker rykke ned. Tromsø har fått det til i enkelte kamper siste tiden og det kan fort fortsette. Det gjør at vi tror at det blir enten Sogndal eller Kristiansund som må møte i kvalifiseringskamp for Eliteserien 2018.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *