Betser gratisbet
Oddskampanjer

Betser gratisbet

Betser Odds er blant bettingsidene som har faste kampanjer. Hver fredag kan du sikre deg et Betser gratisbet verdt €10.

Betser gratisbet

For å få et Betser gratisbet verdt €10 må du plassere et spill på oddsen mellom mandag og torsdag med minst €20 i innsats og 2,00 i odds eller mer. Da våkner du opp på fredag og kan logge på din Betser Odds spillekonto og hente ditt Betser gratisbet.


  • 300 kr gratisspill
  • Live stream


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no


  • 100 % boosted win
  • Tippelag


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no

Betser Odds

Betser er en norsk bettingside som tilbyr både odds på nett og casino. Først og fremst er den odds som gjelder. Det ser vi blant annet på kampanjene du finner på Betser, som regel er de for spill på oddsen. I våre tester av betting sider har vi selvsagt vært innom Betser Odds tidligere. Du kan finne mer nyttig informasjon om bettingsiden i vår test av Betser Odds.

Betser odds bonus

Som ny spiler på Betser Odds får du 100 % odds bonus opptil €100 sammen med 50 Starburst Free Spins som kan gi deg topp pauseunderholdning når du streamer fotball på nett. Omsetningskravet på Betser odds bonus er på 12x, men det er ingen grense for hvor lav odds du kan spille på.

Betser Odds har også et lojalitetsprogram som kalles for Balls & Brains. Her tjener du poeng på dine oddsspill og du kan veksle poengene mot Betser gratisbets eller Free Spins. I tillegg finner du Combo Insurance, Boring Draw Insurance og andre kampanjer. Betser League er en liga hvor det gjelder å tippe riktig. Gjør du det best i ligaen kan du vinne €1000 i penger uten omsetningskrav eller €2000 gratisbet.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *